Om oss

Om Gåseide Gravmonumenter AS

Gåseide Gravmonumenter ble etablert i 2000, av innehaver Odd Sverre Øie på Gåseide i Ålesund. Med bakgrunn som anleggsgartner og mange års erfaring med arbeid på gravstedene i kommunen, valgte han å innlede et samarbeid med steinleverandøren Eide Stein AS for kunne tilby sine tjenester lokalt. Eide Stein AS er siden den gang blitt landets største og ledende bedrift innen bearbeiding av stein - med over 100 års erfaring. Våren 2021 åpnet vi dørene på nytt etter kort tids ombygging av vårt lokale i Haugvegen 2, med helt ny innendørs utstilling av gravminner- og tilbehør fra Eide Stein.

Ansatte

Odd Sverre Øie

Innehaver

Jon Daniel Giskeødegård

Daglig leder og montør

Vår samarbeidspartner

Eide Stein AS er Norges største bedrift innen bearbeiding av stein. Vårt mål er god sørvis og kvalitet.

Med over hundre års lang håndverkserfaring i steinfaget, en moderne maskinpark og effektiv produksjon – mener vi at kundene våre vil nyte godt av vår faglige trygghet.

Vårt sortiment består av byggningsstein, benkeplater og gravminner. Vår gravsteins katalog har over 100 ulike modeller. Vi designer også gravminner etter kundens ønske. Levering og montering er uten tillegg i prisen. Eide Stein er norsk importør av bronsedekor, lykter og vaser fra italienske Pilla.

Her finner du oss